Ze Zemanochie mizí politická korektnost i autocenzura

04.05.2016 12:35

Jsem rád, že žiji v této krásné zemi. Politici jsou u nás moudří, úředníci usměvaví, policisté vstřícní a neunáhlení, média objektivní, lidé pohostinní, děti hodné a psi dělají hromádky jen na místech povolených úředníky samosprávy. Počasí je mírné, potraviny a služby levné, důchody vysoké a platy na úrovni Německa. Kultura, umění a věda jsou na velmi vysoké úrovni, především vědy společenské jsou svým významem prostě ohromující.
 

Politikům patří obdiv
 

Tak třeba ti politici, musím je obdivovat… no řekněte sami. Co se nás jen ta Evropská unie natrápí, ale oni si to nenechají líbit. Když EU podle dohodnutých mechanismů odhlasuje něco, s čím našinec nesouhlasí, označí to čeští politici za vnucování, případně nařizování shora. V poslední době jsou to třeba ty uprchlické kvóty.
 

Dobře to naši dělají, tam, kde můžeme unii podojit, a jde o bratru o miliardy, tam k dílu vstávají o čtvrté ráno, a kde bychom měli naopak cvakat, tam se začnou okamžitě ohrazovat. Proč bychom taky měli platit něco, co jsme nezavinili? Přeci nenacpeme svoje daně do chřtánu těm líným darmošlapům z Řecka a Itálie, kteří nejsou schopni pozavírat uprchlíky do kriminálu, jako to udělal u nás Chovanec. Ještě by měli na hranicích vztyčit plot ze žiletkového drátu a nebude to mít chybu.


Policie to má strašně těžké
 

Moc rád také sleduji zpravodajství a některé další pořady České televize, protože jde o vysoce objektivní novinářskou práci. Tak třeba když si Události komentáře pozvou do studia na debatu o policii a extremismu komunistického poslance a poslance Bronislava Schwarze z ANO, který je bývalým policistou. Byl jsem nadšen. Dozvěděl jsem se, že policie je skvělá a ničeho špatného se nedopustila, že to má strašně těžké, a že lidé na ni nadávají neprávem. A také mě ohromilo hluboké poznání obou zákonodárců, že se radikalizuje celá společnost. K tomu komentátor přibral politologa Martina Bastla, který vůbec neblábolil a nemlžil, namísto toho se vyjádřil natvrdo, že policie to má příšerně těžké a že se radikalizuje celá společnost.


Tomáš to má také těžké
 

Zbožňuji také Otázky Václava Moravce. Václav měl ve studiu celých padesát minut policejního prezidenta Tomáše Tuhého a zcela správně ho neobtěžoval žádnými zásadními otázkami na tělo. Věděl, že Tomáš to má moc těžké a že se radikalizuje celá společnost. A tak měl Pol Pot (policejní potentát - takhle Tomášovi ze sympatií přezdívám) skoro hodinu na obhajobu policie, což je nejen objektivní a vyvážené, ale i přirozené.
 

Benga tu přeci máme od toho, aby chránili čínské návštěvy proti idiotským a debilním sluníčkářům, kteří umějí jen někomu nadávat. Tyhle elity odtržené od lidu prostě nemám rád. Zpravodajství České televize se konečně zbavilo politické korektnosti i autocenzury a kráčí díky tomu neochvějně v čele předvoje revoluce, která nás dovede ke skutečné demokracii. O to se společně s Bartošem, Okamurou, Vandasem, Konvičkou, Černochem a generálním ředitelem ČT Dvořákem zasadíme.


Ať žije Zemanochie
 

Na závěr mám pro vás jediný vzkaz. Napsal jsem do parlamentu, že bych naši zemi pojmenoval jinak než Česko nebo Čechie. A sice Zemanochie, na počet našeho pana prezidenta. Jeho největší zásluhou je, že jako první přestal s autocenzurou a politickou korektností. Od té doby se my, demokraté, dostáváme konečně ke slovu.

Připojte se k mému návrhu a pište svým poslancům. Jinak víte, co vás čeká.